Tak jak poprzednicy mam problem z mikrofonem. Aplikacja nie reaguje na nagranie. Nie widzę nigdzie rozwiązania tego problemu, czy tu tylko możemy ponażekac czy jest jakaś pomoc techniczna?
---
Tak jak poprzednicy mam problem z mikrofonem. Aplikacja nie reaguje na nagranie. Nie widzę nigdzie rozwiązania tego problemu, czy tu tylko możemy ponażekac czy jest jakaś pomoc techniczna?
Korektor wymowy może aktualnie nie działać przez zmiany modułu przez firmę google, więc ta funkcja czasowo będzie niedostępna.
Witam,
Kiedy ta funkcja zacznie działać?
NIGDY.... U MNIE TO SAMO. Zależało mi na mowie, inaczej bym nie wykupila dostepu. A jak widzę to już się ciągnie od pół roku ten problem na forum. I nic.
Proszę teraz spróbować. U nas działa wszystko poprawnie.
Witam
Nie działa mi mikrofon i nie mogę zaliczyć dalszych lekcji. Kiedy błąd działania mikrofonu zostanie naprawiony ???
Pozdrawiam Artur
Numer umowy o dofinansowanie: UDA-POIG.08.01.00-16-163/11-00 Tytuł projektu: Stworzenie automatycznej, internetowej platformy do nauki języków obcych Projekt ma na celu stworzenie platformy internetowej, szkoły językowej online, pozwalającej na samodzielną naukę języków: angielskiego i hiszpańskiego. E-usługa skierowana jest do dorosłych osób, uczących się wymienionych języków obcych na każdym z sześciu poziomów określonych przez Radę Europy. Dodatkowo, oferta nauki języka angielskiego skierowana jest na rynek hiszpański. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka na lata 2007-2013 Dotacje na innowacje